Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@16:03:24 GMT

بچه‌های نسل جدید هنرمندان جدید هم می‌خواهند

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۵۲۰۱۴

بچه‌های نسل جدید هنرمندان جدید هم می‌خواهند

تهیه‌کننده برنامه رنگین‌کمان درباره لزوم بهره‌گیری از توانمندی هنرمندان پیشکسوت و شناخته شده در عرصه برنامه‌های کودک با هدف تاثیرگذاری بیشتر، خصوصا در شرایط بحرانی فعلی که کشور با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، گفت: احترام به هنرمندان پیشکسوت و بهره بردن از توانایی‌های آنها در برنامه‌سازی بسیار خوب است اما من معتقدم راه باید برای نیروهای جوان و جدید هم باز شود زیرا بچه‌های نسل جدید آدم‌های نسل جدید هم می‌خواهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع تلفیق و همکاری این دو با هم باعث می‌شود برنامه پرانرژی باشد.

پیمان‌ نوراسماعیلی، تهیه‌کننده در گفت‌وگویی با ایسنا سری جدید «رنگین‌کمان» را برنامه‌ای آموزشی، شاد و موزیکال عنوان کرد که سعی در شکوفایی خلاقیت کودکان دارد.

او سپس برنامه «رنگین کمان» را اینگونه توصیف کرد: «رویکرد برنامه آموزش است اما به گونه‌ای که مناسب کودکان باشد. سعی می‌کنیم مطالب روز را در برنامه بگنجانیم و به جای بایدها و نبایدها به بچه‌ها فرصت دهیم تا خودشان به اکتشاف برسند. آن‌ها در اکتشاف‌هایشان حرف‌های متفاوتی می‌زنند که بسیار خلاقانه است.»

او افزود: در هفته اخیر برنامه‌هایی درباره ویروس کرونا و نکات آموزشی و ایمنی برای بچه‌ها ضبط کردیم و سعی کردیم به طوری که برای کودکان قابل فهم باشد این مساله را آموزش دهیم.

نوراسماعیلی در توضیح شخصیت‌های برنامه نیز گفت: عروسک «چی» و «چرا» را داریم که سری جدید برنامه رنگین‌کمان با تولد «چی» که باهوش و شیطان است آغاز می‌شود؛ مریم وطن‌پور با عنوان خاله قاصدک مجری برنامه است که در طول برنامه با عروسک‌ها مشاجره و گفت‌وگو دارد و یک صدای غایب هم داریم به نام «بزرگ خان» که مهربان و بزرگ محله است.

او افزود: سعی می‌کنیم تا از چند تیپ انیمیشن استفاده کنیم اما اولویتمان انیمیشن‌های داخلی است در کنارش انیمیشن‌های خاطره‌انگیزی مثل «پت و مت» و «بره ناقلا» را هم پخش می‌کنیم. در این زمینه به نظر به بچه‌ها هم خیلی اهمیت می‌دهیم و درخواست‌هایشان را در حد امکان پیگیری می‌کنیم.

او درباره کار درحوزه کودک گفت: کار در این حوزه درآمد آنچنانی ندارد که بگوییم به خاطرش پولش کار می‌کنیم بلکه اغلب کسانی که در این حوزه کار می‌کنند به خاطر دغدغه‌های خودشان کار می‌کنند.

تهیه‌کننده‌ «رنگین کمان» ضمن تاکید بر اسپانسری نبودن این برنامه‌ گفت: تمام هزینه‌های ساخت برنامه را سازمان صداوسیما می‌دهد؛ هر چند مشکلات مالی در همه‌ برنامه‌ها کم‌وبیش هست اما به اینکه اسپانسری نیستیم افتخار می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنامه رنگین کمان رنگین کمان بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود

چندی پیش بود که عکسی جعلی از احسان علیخانی، مجری سابق تلویزیون در در فضای مجازی منتشر شد و حکایت از تغییرات باورنکردنی او داشت. بعد از بازتاب عکس دستکاری شده او در رسانه‌ها علیخانی با انتشار یک عکس سلفی نوشت: وسط این اوضاع و احوال عکس ادیت می‌کنند و هنرمندانه پخش می‌کنند. کلی پیج و خبرگزاری هم منتشر می‌کنند و منم باید جواب کلی آدم را بدهم، که نه بابا من نیستم!

از ۱۴ دی ۱۴۰۱ که ترانه علیدوستی با قرار وثیقه آزاد شد، دیگر کمتر مثل سابق با جنجال سر زبان‌ها بود، تا اینکه این اواخر نادره حکیم الهی، مادر ترانه علیدوستی بدون اینکه نامی از بیماری دخترش ببرد، گفت که ترانه به بیماری سختی مبتلا شده، که اکنون حالش خوب است. او بدون اینکه نامی از بیماری ببرد، گفت: منشا بیماری دخترش مشخص نیست.

چند روز بعد تصاویری از ترانه علیدوستی و ملاقات پدرش و بازیگران با او در فضای مجازی منتشر شد، که مشخص شد این تصاویر متعلق به بستری شدن الناز شاکردوست است، که چند سال پیش سر صحنه فیلمبرداری دچار حادثه شده بود. 

چندی پیش پرویز پرستویی در صفحه اینستاگرام خود عکسی از چهره تکیده بهرام بیضایی منتشر کرد و ضمن گلایه همیشگی‌اش نوشت: از دیروز عکس استاد بهرام بیضایی را در فضای مجازی دیدم، بسیار نگران شدم؛ دلم نمی‌خواست این عکس را منتشر کنم. ولی امروز استاد عزیز و بزرگوار آقای پرویز جاهد، منتقد و نویسنده در اینستاگرامش پستی درباره بیماری استاد بیضایی منتشر کرد و نوشت استاد بیضایی گرفتار هیولای وحشتناکی شده و با آن می‌جنگد، تا آن را شکست دهد.

در مقابل، حمید امجد هنرمند تئاتر و سینما و از دوستان نزدیک بهرام بیضایی واکنش تندی به خبرسازی‌های جعلی داد و آن را نتیجه شلوغ بازی ژورنالیستی و خبرسازی جعلی دانست و با طعنه نوشت: در حال حاضر، استاد بیضایی با آمادگی و روحیه‌ای بهتر از قبل تمرین‌های نمایش خود را از سر گرفته‌اند. به جای دست به دست کردن اخبار نادرست می‌شود منتظر تماشای اجرای نمایش تازه استاد بود.

بر اساس ماده ۱۶، قانون جرائم رایانه‌ای، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد، یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. اگر تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، متهم به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۷، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

سید رضا نقی‌نژاد اورنگ، کارشناس و منتقد سینما در واکنش به خبرسازی‌های جعلی که چند وقت یکبار یقه هنرمندان را می‌گیرد، گفت: متاسفانه بعضی از شبه هنرمندان و شبه بازیگران برای اینکه توی چشم باشند، برای خودشان شایعه درست می‌کنند، یا به افرادی پول می‌دهند تا برایشان اینکار را کند. وقتی خبر منفی درباره آنها منتشر شد، ناگهان سر زبان‌ها می‌افتند. چون آنها نمی‌توانند با هنرشان دیده شوند، دست به دامن اخبار جعلی می‌شوند.

اورنگ ادامه داد: بعضی از فعالان فضای مجازی به دنبال خوراک می‌گردنند. آنها وقتی می‌بینند خوراکی ندارند، از صدا، تصویر و فیلم افراد سوء استفاده می‌کنند. افراد باید به حریم یکدیگر احترام بگذارند. اگر بنا به کنترل فضای مجازی است، باید نظارت‌ها شدید باشد تا دیگر شاهد این سوء استفاده‌ها نباشیم. وقتی ناگهان در فضای مجازی اعلام می‌شود که فلان شخص فوت کرده یا در بیمارستان بستری است و بلافاصله تکذیب می‌شود، با جان مردم بازی می‌کند. الان فضای مجازی به گونه‌ای شده که آدم‌ها فکر می‌کنند هر کاری می‌توانند انجام دهند و دیده نمی‌شوند. 

به گفته این کارشناس سینما، وقتی یک خبرنگار مطلبی را می‌نویسد، همه نهاد‌ها به سراغش می‌روند و شکایت می‌کنند. چرا برای بی‌سامانی فضای مجازی کاری نمی‌شود؟ حتماً باید سوء استفاده رخ دهد؟ ما باید به دنبال پیشگیری باشیم. از طرفی، استفاده از هوش مصنوعی در فضای مجازی قوز بالا قوز شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • بازگشایی نمایشگاه خوشنویسی مشق همدلی در قم
  • یادمان دهمین سالروز کوچ قلندر موسیقی ایران در گرگان برگزار شد
  • «رنگین‌کمان تمدن‌ها» رونمایی می‌شود
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • خشکه مقدس هایی که تیرهای کمان شیطان هستند؛ خوارج امروز کیستند؟ (فیلم)
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • موفقیت هنرمندان سیرجانی در کسب ۲۱ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود